Köszönöm!

70.000 lejátszás 4000 órán át 5200 hallgató által, 53 országból, 2019-ben, és mindez csak Spotifyon.

Zenei pályafutásom eddigi 15 éve alatt azt hiszem, sosem futottam be igazán, nem lettem és valószínűleg már nem is leszek underground sztárelőadó, nem dicsekedhetek milliós nézettségekkel vagy havi 10-20 fellépéssel. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – leírhatatlanul hálás vagyok mindenért, amit a zene, a szövegírás, az alkotás folyamata adott nekem az évek alatt, és hálás vagyok mindenkinek, aki velem tartott és tart ezen a nem ritkán rohadt nehéz úton.
Azt hiszem, sokat változtam 2004 óta, de a zenémben sikerült következetesnek maradnom, megalkuvás és kompromisszumok nélkül képviselni azt, amivel azonosulni tudok és tud rajtam kívül egy szűk réteg, a hallgatóim, vagyis Ti.

Nekem az alkotás nélkülözhetetlen terápia, sok szaron átsegített az évek alatt, és ebben komoly része van annak a pozitív energiának, ami tőletek jön. A mai napig nagy hatással van rám, ha valaki elmeséli, vagy leírja nekem, hogy a zeném segített neki az élete egy nehéz időszakában, rengeteg inspirációt merítek abból, hogy a gondolataimat, amiket leírok és előadok mások kapaszkodónak tudják használni, amikor épp egy gödör aljára kerültek.

Mára nekem ez a legfontosabb a zenében, minden más másodlagos. Egy szó, mint száz: köszönöm, hogy velem vagytok, hálám jeléül rögtön 2020 legelején érkezem több új cuccal is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.